Warsztaty Edukacyjno-Kulinarne dla Studentów – 23 listopada

Zapraszamy na bezpłatne warsztaty kulinarne połączone z warsztatami teoretycznymi nt. zdrowego odżywiania poprowadzone przez ekspertów - Alicję Baska i Anitę Grochowską. Podczas części teoretycznej - poprowadzonej przez licencjonowanego dietetyka dowiesz się, jak powinien wyglądać jadłospis osoby cierpiącej z powodu chorób cywilizacyjnych oraz poznasz podstawowe zasady zdrowego odżywiania. Podczas części praktycznej nasi eksperci podpowiedzą, skąd pozyskiwać smaczne produkty wysokiej jakości i jak komponować dania pełne aromatu i smaku, które wspólnie przygotujecie (a następnie spróbujecie) w profesjonalnym studiu kulinarnym.

Kiedy - 23 listopada o godz. 15.00
Gdzie - Food Lab Mini
Szczegóły w wydarzeniu https://www.facebook.com/events/298248880785012/

BIiP: 15.11.2018